Vandaag gaat in De Efteling de nieuwste versie van het fonteinenspektakel Aquanura in première. Als cadeau aan de Brabantse zanger Guus Meeuwis die dit jaar 25 jaar in het vak zit is een unieke versie van Aquanura gemaakt waarin de bekendste Guus Meeuwis liedjes afgewisseld worden met Efteling muziek. De show is tot en met 15 november dagelijks te zien.

Efteling en Guus Meeuwis

In de nieuwste Aquanura show zullen bezoekers bekende nummers van Guus Meeuwis horen, maar natuurlijk ook al hun favoriete Efteling muziek. De show met de titel ‘Aquanura met een zachte G’ gaat op 8 oktober in première en zal in elk geval tot en met 15 november dagelijks in De Efteling te bewonderen zijn. Een hele leuke afsluiting dus van je dagje Efteling in de herfst(vakantie). Er is ook nieuwe Efteling muziek in te horen die nog niet eerder in een Aquanura show werd verwerkt, zoals muziek van de attracties Baron 1898 en Symbolica.

Watershow Aquanura

Aquanura werd in 2012 toegevoegd aan het show aanbod ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van De Efteling. Er zijn al verschillende Aquanura versies uitgebracht, waaronder ook eentje met DJ Tiesto. De show wordt doorgaans elke dag tegen sluitingstijd opgevoerd en tijdens het hoogseizoen vaak ook meerdere keren per dag. Met meer dan 200 fonteinen en 900 lampen is het een belevenis voor jong en oud.